Loading…

Categorie: Cariera

Cariera la ADECO

Succesul companiei noastre este datorat dedicatiei profesionale a echipei noastre. Impreuna facem tot ce ne sta in putere ca sa devenim lideri in domeniul consultantei in afaceri. Lucram sa ne consolidam numele puternic pe care l-am stabilit deja pe piata, recunoscut, respectat si mult apreciat de toti clientii nostri.

Tinem foarte mult la echipa noastra si ne preocupam in permanenta de urmatoarele:

  • sa avem parte de o munca interesanta si provocari pe masura
  • sa asiguram angajatii Adeco cu un salariu si un sistem de bonusuri competitiv

Daca esti in cautarea unor oportunitati de dezvoltare profesionala si iti doresti sa faci parte din echipa noastra de profesionisti, te invitam sa ni te alaturi, aplicand pentru unul dintre posturile disponibile mai jos.

Trimite-ne un e-mail cu CV-ul tau atasat la: [email protected], sau cu un link de unde il putem descarca, mentionand in subiect postul la care doresti sa aplici.

Te asteptam

 

 

Consultant in afaceri

Specialisti in stiinte economice, sociale si umaniste care efectueaza cercetari teoretice si aplicative.

In cadrul unei firme de consultanta in management, cu un colectiv de 5 persoane, se va ocupa de, pe rand, una/toate, din urmatoarele:

  1. Lucru pe un portofoliu de proiecte
  2. Management de proiecte – estimare costuri, planificare, monitorizare activitati, control costuri, coordonare echipa de proiect, raportare
  3. Prelucrarea si analiza datelor culese, realizarea de sinteze si recomandari
  4. Colaborare cu Seniori Consultanti pentru realizarea proiectelor
  5. Aplica cunostintele acumulate in filozofie, politica, economie, sociologie, antropologie, istorie, filologie, psihologie si alte stiinte sociale

Citeste mai mult

Scroll Up